UAPR lanseaza primul ghid oficial pentru organizarea pitch-urilor aflat sub egida EACA si WFA

The World Federation of Advertisers (WFA) si The European Association of Communication Agencies (EACA), al carei membru este si UAPR, au lansat un nou ghid despre cum sa organizezi, sa conduci si sa conchizi procesul unui pitch care sa duca la o noua relatie client-agentie. Creat pentru sarcini regionale sau globale, acesta furnizeaza linii directoare pentru agentii, respectiv clienti, inclusiv la nivel local, acolo unde nu exista actualmente ghiduri nationale.

Ghidul urmareste sa promoveze cele mai bune practici la scara globala, ajutand agentiile sa participe cu succes la pitch-uri, iar pe marketeri sa gaseasca agentiile care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Dincolo de concentrarea pe procesul pitch-ului, acest ghid propune, in sens general, cele mai bune practici de management al relatiilor dintre client si agentie. Acestea includ chiar alternative dovedite la un pitch complet - care nu e intotdeuna cea mai buna solutie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related