UAPR si organismele europeane solicita Guvernului Romaniei retragerea OUG care modifica Legea Audiovizualului, nr 504/2002

UAPR si organismele europeane solicita Guvernului Romaniei retragerea OUG care modifica Legea Audiovizualului, nr 504/2002

Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) a emis un comunicat de presa in care se precizeaza ca organizatia cere Guvernului Romaniei sa retraga proiectul de modificare prin ordonanta de urgenta a Legii Audiovizualului nr 504/2002. Despre acest subiect a mai scris saptamana trecuta si jurnalistul Catalin Tolontan, care spunea ca propunerea va elimina agentiile de media din circuitul financiar.

De asemenea, UAPR a notificat EACA (European Association of Communication Agencies) care a trimis o scrisoare adresata Ministerului Economiei, Comertului si mediului de afaceri, ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii), CNA si Consiliului Concurentei. Scrisoarea, semnata de presedintele EACA, Dominic Lyle, cere asigurarea unui proces adecvat de consultare si sa ia in considerare interesele tuturor partilor implicate. Scrisoarea a ajuns la noi prin intermediul blogger-ului Alex Mihaileanu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related