Lowe Worldwide a pierdut contul Beck's

Lowe Worldwide a confirmat incheierea colaborarii cu Anheuser-Busch InBev in urma pierderii contului global de creatie al Beck's, potrivit AdWeek. In 2008, Lowe a incetat activitatea pentru Stella Artois, un alt brand Anheuser-Busch InBev.

Despartirea a fost asteptata in industrie dupa ce Publicis New York a renuntat la contul Corona Light, brand Crown Imports, la doar o luna dupa castigarea acestuia in iunie. Miscarea s-a produs dupa ce a fost dezvaluit un conflict de interese, grupul Publicis purtand discutii cu Anheuser-Busch InBev pentru contul Beck's.

Despre cooperarea cu Lowe Worldwide, inceputa in anul 2007, Frank Abenante (Vice-Presedinte Branduri Globale, AB InBev) a declarat: "Lowe a fost un partener cheie in dezvoltarea brandului Beck's. Dupa o colaborare fructuoasa, ce a tinut doi ani, consideram ca ne-am despartit in termeni foarte buni, la momentul potrivit".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related