Muzica URSUS se aude din nou la Stufstock3

Cea de a treia editie a Festivalului Stufstock se va desfasura pe 19 si 21 august 2005 la Vama Veche si aduce 35 trupe romanesti si sapte trupe din strainatate.
Dupa succesul rasunator de care s-a bucurat la Liberty Parade 2005 este timpul ca Muzica URSUS sa fie auzita din nou, la Stufstock 3 in Vama Veche, unde va fi alaturi de iubitorii de pretutindeni ai muzicii romanesti rock si folk. Stufstock 3 este cel de-al treilea mare eveniment muzical din vara acestui an sub conceptul "Muzica URSUS".

Anul acesta la Stufstock vor canta 35 de trupe romanesti si artisti de renume, printre care Vita de Vie, Kumm, Vama Veche, Zob, OCS, Luna Amara, Travka, Taine, Altar, Nightlosers, Semnal M, Florin Chilian si Fara Zahar. Se apreciaza ca numarul "vamaiotilor" care vor participa la cea de-a doua editie a Festivalului Stufstock va fi de peste 50.000. Concertele vor avea loc, in paralel, pe doua scene, cea mare consacrata concertelor rock, iar cea mica rezervata muzicilor alternative.
Editia din acest an are printre invitati speciali si sapte trupe straine, si anume
Al Jawala si Havoc (Germania), Sims (Franta), Ens Cogitans (Rusia), Kampac Dolores (Ungaria), Point Blank (Macedonia) si moldovenii Zdob si Zdub.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

DictionarBranded


Related