Brandient conduce progresul angajatilor Volvo

Consultantii Brandient au furnizat training specializat in cadrul programului de branding intern dezvoltat de Volvo Trucks in aceasta vara, ce a vizat implementarea la nivel intern a noii platforme de brand, a valorilor si promisiunii organizatiei.

Pentru a adapta local strategia de revitalizare a brandului la nivel intern, Brandient a auditat perceptia angajatilor pentru vedea modul in care acestia se raporteaza la brand si ce cred ca trebuie facut in viitor. De asemenea, consultantii Brandient au sustinut sesiunile de training cu angajatii si dealerii Volvo Trucks, pentru ca acestia sa isi poata stabili planuri comune de actiune pentru urmatoarea perioada, pe baza noului set de valori inclus la nivel international de Volvo Trucks.
Programul de training a fost elaborat astfel incat sa ajute angajatii sa inteleaga si sa utilizeze mesajul de brand « Volvo conduce progresul » prin prisma activitatii lor de zi cu zi. La nivelul brandingului intern, valorile si mesajul brandului au fost implementate vizual printr-o serie de postere si premiums care au fost oferite angajatilor si care au intarit ideea ca brandul sunt chiar ei, pornindu-se de la conceptul « I am Volvo ».

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related