AdVenture a lansat Volvo XC60

AdVenture a lansat noul model Volvo XC60 pe piata SUV-urilor medii premium din Romania. Comunicarea Volvo XC60 urmeaza directia creativa a campaniei internationale "Din Suedia cu multa dragoste".

Campania integrata implementata de AdVenture este structurata in doua etape de comunicare concomitente: mass-market inovativ in intervalul 7 - 18 noiembrie si campanie conventionala de ATL. Despre conceptul campaniei si declinarea la nivel de mass-market, Raluca Radulescu, Marketing Manager, EIT-Forum Auto, a declarat: "Lansarea XC60 a fost o provocare pentru ca venea cu un concept international foarte complex, care reunea sub umbrela "Dragoste" doua beneficii: siguranta si frumusetea. Adaptarea conceptului de catre AdVenture a generat o idee originala pe media neconventionala: am creat o mica lume Volvo in "inima" orasului, printr-un product placement inovativ care a transmis foarte bine mesajul nostru catre public, am disecat "dragostea" din care s-a nascut aceasta masina si am ambalat-o in mesaje relevante pentru consumator."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related