Business Organization for Students organizeaza un proiect de recrutare

Business Organization for Students (BOS) organizeaza proiectul de recrutare "Ne place stilul business, dar stim sa ne si distram", imediat dupa evenimentul TARGUL DE ONG-uri (care se va tine intre 13-15 octombrie, in A.S.E, Cladirea Facultatii de Cibernetica, etajul I).

Prin acest eveniment, organizatia studenteasca, non-guvernamentala, B.O.S, infiintata si condusa exclusiv de studenti te provoaca sa te alaturi si tu echipei lor. Deadline-ul pentru trimiterea aplicatiilor este 20 octombrie 2009, ora 00.00.

Vei invata ce inseamna mediul business, vei interactiona cu specialisti din domenii precum: Marketing, Relatii Publice, New Media, Advertising, CSR, IT, Vanzari, tot ce inseamna mediul "corporate" si organizarea de evenimente, in general, dar, bineinteles vei avea parte de multe momente haioase, de party-uri interne si de o atmosfera prietenoasa si relaxanta, ca de la student la student, ca de la prieten la prieten.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related