Grey EMEA il numeste pe Dan P. Medrea Area CEO Romania, Ucraina si Bulgaria

Grey EMEA anunta numirea lui Dan P. Medrea, in varsta de 36 de ani, in pozitia de Area CEO Grey Romania, Ucraina si Bulgaria.

Dan P. Medrea, pana in prezent CEO Grey Ucraina si Bulgaria, ii raporteaza lui Pietro Leone, CEO Grey Group CEE. Numirea sa are efect imediat, iar Dan P. Medrea va coordona zona din biroul Grey din Bucuresti.

Dan P. Medrea este roman si are o experienta bogata: o diploma de doctor medic, a lucrat ca expert al Consiliului Europei in Strasburg, iar in ultimii 10 ani a construit si gestionat pentru Grey diferite piete in Balcani si CSI.

Carolyn Carter, Grey Group President si CEO EMEA, a comentat: "Dan tace si face. Este un campion al clientilor internationali si a excelat in fiecare aspect major al activitatilor noastre. In perioada in care s-a aflat la conducerea Grey Ucraina a inregistrat pentru noi o crestere fara precedent, iar Grey a devenit agentia Nr. 1".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related