SOS Satele Copiilor Romania demareaza campania de felicitari de Craciun

In prag de sarbatori, SOS Satele Copiilor Romania demareaza campania de felicitari, parte a campaniei "Daruieste o poveste". Organizatia non-guvernamentala isi propune sa puna la dispozitia companiilor un produs emotional si practic: felicitarea de sarbatori purtatoare de mesaj social. Desenele de pe felicitari sunt facute chiar de copiii care beneficiaza de sprijinul si ajutorul organizatiei.

In schimbul unei donatii sau a unei sponsorizari, pot fi achizitionate sapte modele de felicitari, care pot fi personalizate. Prin gestul lor, companiile sustin fundatia in incercarea de a oferi sarbatori fericite micutilor defavorizati, de a le darui o poveste fericita, propria lor Poveste de Craciun.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related