Epica Awards 2009 si-a desemnat castigatorii

In cadrul festivalului Epica Awards 2009 au fost acordate 64 de premii, intre care si 4 Epica d'Or, potrivit site-ului oficial epica-awards.com. Pe lista finalistilor au fost incluse 132 de lucrari votate pentru locul secund si 131 pentru cea de-a treia pozitie.

Germania a fost cea mai premiata tara, castigand 18 trofee Epica. Franta ocupa locul doi (10 trofee) si este urmata de Suedia, Marea Britanie, Olanda, Italia, Elvetia, Norvegia, Spania, Liban.

In clasamentul celor mai bune agentii primele pozitii sunt ocupate de: Serviceplan Gruppe, Munich & Hamburg; BETC Euro RSCG, Paris; Forsman & Bodenfors, Gothenburg; BBDO Germany, Düsseldorf; H&C Leo Burnett, Beirut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

DictionarRelated