Sud-Est Production investeste cash intr-o serie de CD-uri culturale

Casa de productie Sud-Est Production, condusa de Sorin Popescu, intra pe nisa culturala a mass-media prin lansarea "Mari actori romani", o colectie de CD-uri de tip "one man-show", avandu-l pe actorul Mircea Albulescu drept prim protagonist.

Popescu este atat de convins ca apetitul romanilor pentru cultura este pe val, incat pune la bataie parte din cash-ul sau pentru a produce aceasta serie de CD-uri. Dupa Mircea Albulescu, spune el pentru MONEY EXPRESS, urmeaza productii similare cu Radu Beligan si Horatiu Malaele - CD-uri pentru care are deja bani bugetati -, iar lista nu e inchisa. Investitia - care este in jur de 15.000 de euro per album - urmeaza sa fie amortizata la circa trei luni de la lansare, estimeaza Popescu. Un album va fi tiparit intr-un tiraj de 10.000 de exemplare (pentru inceput), are aspectul unui disc de vinil si va costa 25 de lei. CD-urile se vor distribui si in teatre, spun reprezentantii casei de productie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related