Lowe semneaza campania Delikat "Ghici cine vine la masa?"

In luna iulie a acestui an, agentiile Lowe si Lowe PR au castigat licitatia Delikat pentru activarea promotionala "Ghici cine vine la masa?", un mecanism original ce imbina componenta de recompensare a consumatorilor cu o platforma creativa de VIP endorsement si elemente de comunicare a identitatii de brand.

"Ghici cine vine la masa? este mai mult decat o simpla promotie, este o campanie care vorbeste si despre valorile brandului Delikat. Am pornit de la ideea de a recompensa fidelitatea consumatorilor printr-o serie de premii si am ajuns la concluzia ca acest consumator al nostru merita mai mult de atat, merita o experienta care sa il faca partas la valorile unui brand cu adevarat autentic. Am hotarat deci sa nu oferim simple premii, ci surprize, experiente de viata, repere valorice." spune Razvan Dumitrescu - Planning & Strategy Director Lowe & Partners.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related