Elevate si Sugar Media se unesc in Indoor Partnership

Din 2010 Elevate si Sugar Media formeaza Indoor Partnership. Portofoliul Indoor Partnership reuneste 10 medii publicitare indoor. Obiectivul parteneriatului este sa simplifice si sa creasca atractivitatea publicitatii indoor.

Parteneriatul va functiona ca un pol de media specializat pe indoor in relatia cu agentiile media si marii consumatori de publicitate. Cele doua companii au cumulat retelele, know how-ul si cifre de afaceri de 1,8 milioane euro, intr-o piata de indoor estimata la 5,5 milioane euro (Media Fact Book).

"Am considerat parteneriatul oportun datorita complementaritatii dintre portofoliile noastre si a afinitatii testate in timp. Un alt argument important este acela ca suntem doua companii puternice independente, neafiliate unui grup media, si cu o imagine foarte buna in piata ", este parerea lui Tudor Maxim, director general Elevate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Elevate Office Group

Cu o istorie de 10 ani, Elevate este una dintre cele mai dinamice agentii de indoor advertising. Dupa ce a introdus publicitatea in lift in Romania, Elevate implementeaza campanii de comunicare indoor in Bucuresti si... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related