IAA organizeaza pe 27 ianuarie o licitatie pentru a salva o viata

IAA Romania sprijina organizarea unei licitatii ce are ca scop strangerea de fonduri pentru operatia ce ii poate salva viata fetitei Sabina-Ioana, diagnosticata inca de la nastere cu o malformatie a inimii extrem de grava. Acestui demers i s-au alaturat 15 artisti romani, dintre care Ioan Nemtoi, Victor Sararu, Marian Gheorghe, Marcel Scutaru sau Daniel Ragusitu. Acestia si-au oferit operele de arta spre a fi licitate pentru cauza Sabinei.

Licitatia va avea loc miercuri, 27 ianuarie, incepand cu orele 19:00 la sediul IAA Romania (Calea Victoriei nr. 126, et. 3, sector 1, Bucuresti).

Sabina s-a nascut cu o malformatie a inimii extrem de grava (canal atrioventricular comun, forma completa, tip Rastelli A; canal arterial persistent), precum si hipertensiune pulmonara severa, iar in urma primei operatii realizate la numai cinci luni, considerate un succes la acel moment, au aparut alte complicatii (escoriatii la nivelul laringelui). Tratamentul postoperatoriu a compromis capacitatea Sabinei de a respira, fetita fiind dependenta de o canula ce ii permite sa respire. Acum, la 1 an si 4 luni, starea de sanatate a Sabinei depinde de o operatie complicata, ce poate fi realizata in cadrul unei clinici din Lausanne, Elvetia. Interventia este programata la sfarsitul lunii ianuarie, iar costul acesteia se ridica la 60.000 de euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related