Din nou o masina pe cinste, de la o bere pe cinste

Promotia nationala Timisoreana - "Premii adevarate pentru oameni adevarati!" - aproape de linia de sosire.
O bere cu traditie, nascuta in prima fabrica de bere din Romania, Timisoreana desfasoara in perioada 15 iulie - 30 septembrie o campanie promotionala cu premii semnificative. Mecanismul promotiei "Premii adevarate pentru oameni adevarati", la care participa atat sticlele cat si dozele de Timisoreana de 0.5 l, asigura consumatorilor de bere Timisoreana sansa de a castiga una din cele 20 Dacia Logan oferite ca mari premii, prin tragere la sorti, precum si premii instant (10.000 x 12 can-uri Timisoreana).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Reload Film

Infiintata la inceputul anului 2005, Reload Film este o casa de productie full service ce ofera servicii si solutii complete de productie pentru advertising, film artistic. A devenit in scurt timp una  din... vezi detalii »

SectiuneRelated