Timisoreana lanseaza acum PET-ul cu tehnologie "Polyshield"

Berea Timisoreana produsa in prima fabrica de acest fel din tara, cu o traditie de aproape 300 de ani, este disponibila acum si la sticla de 2 l. PET-ul Timisoareana, realizat prin tehnologia "Polyshield", garanteaza pastrarea prospetimii berii, mai mult decat orice alt ambalaj tip PET.

Timisoreana, care ofera romanilor o bere proaspata, cu un gust echilibrat, lanseaza acum Timisoreana la 2l, cu o tehnologie performanta de ambalare. Bariera Polyshield a ambalajului si sistemul ultra-performant de inchidere a capacului reprezinta garantia Timisoreana pentru pastrarea indelungata a gustului inconfundabil si a prospetimii berii. Si nu in ultimul rand, noul PET este in linie cu intreaga platforma de comunicare a brandului dezvoltata in acest an: Timisoreana - o bere care recunoaste adevarata valoare, nepretentioasa, dar adevarata, o bere a oamenilor obisnuiti si a povestilor lor extraordinare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Oameni

SectiuneBranded


Related