Timisoreana lanseaza acum PET-ul cu tehnologie "Polyshield"

Berea Timisoreana produsa in prima fabrica de acest fel din tara, cu o traditie de aproape 300 de ani, este disponibila acum si la sticla de 2 l. PET-ul Timisoareana, realizat prin tehnologia "Polyshield", garanteaza pastrarea prospetimii berii, mai mult decat orice alt ambalaj tip PET.

Timisoreana, care ofera romanilor o bere proaspata, cu un gust echilibrat, lanseaza acum Timisoreana la 2l, cu o tehnologie performanta de ambalare. Bariera Polyshield a ambalajului si sistemul ultra-performant de inchidere a capacului reprezinta garantia Timisoreana pentru pastrarea indelungata a gustului inconfundabil si a prospetimii berii. Si nu in ultimul rand, noul PET este in linie cu intreaga platforma de comunicare a brandului dezvoltata in acest an: Timisoreana - o bere care recunoaste adevarata valoare, nepretentioasa, dar adevarata, o bere a oamenilor obisnuiti si a povestilor lor extraordinare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

MullenLowe

In Romania, Lowe este de 23 de ani una dintre cele mai mari agentii de publicitate, autoarea unor campanii memorabile, iar la nivel global, Nazis against Nazis este cea mai recenta dintre campaniile care au plasat... vezi detalii »

Oameni

SectiuneRelated