AdPrint extinde perioada de inscriere

Perioada de inscriere in competitia AdPrint 2010 se prelungeste pana pe 10 martie. Participantii isi pot inscrie in continuare lucrarile online, via www.adprint.ro.

Singurul festival european de publicitate dedicat printului, va premia, in cadrul celei de-a unsprezecea editii, cele mai bune lucrari inscrise in cele trei categorii ale competitiei:

CATEGORY A. AdPrint OUTDOOR & POSTER
CATEGORY B. AdPrint PRESS & MAGAZINE
CATEGORY C. AdPrint UNCONVENTIONAL MEDIA

Juriul, care va evalua toate lucrarile din festival, va fi prezidat de Brian Fraser (Executive Creative Director McCann Erickson Londra). Acesta il va avea coleg de echipa pe Colin Nimick (Executive Creative Director OgilvyOne Londra).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

DictionarRelated