AdMasters si MVcom organizeaza un concurs de proiecte de comunicare neconventionala

AdMasters.ro si MVcom.ro au lansat un concurs de proiecte de comunicare neconventionala, potrivit unui comunicat de presa.

Proiectele se pot inscrie pana pe 20 martie 2010 si trebuie sa contina drept componente de promovare outdoor, BLUEpush si online. Propunerile pot avea acoperire in diferite domenii: ecologic, artistic, social, politic, educational, etnografic si este recomandat sa includa in structura de prezentare urmatoarele elemente: Scop, Obiective, Target, Strategie, Creatie, Comunicare, Resurse umane, Calendar, Buget.

Juriul care va evalua proiectele va fi compus din Dan Petre, Costin Radu, Alexandra Zbuchea si Dan Florescu. Proiectul care va iesi pe primul loc va primi sprijinul organizatorilor pentru a fi pus in aplicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

DictionarRelated