Publicis Worldwide il numeste pe Jean-Philippe Maheu in functia de Presedinte al Publicis Modem

Chief Operating Officer al Publicis Worldwide, Richard Pinder, a anuntat numirea lui Jean-Philippe Maheu in functia de Worldwide Chief Executive Officer al Publicis Modem. JP Maheu vine de la Ogilvy & Mather, unde a ocupat anterior functia de Chief Digital Officer in America de Nord. Numirea intra in vigoare imediat.

Din noua sa functie, JP Maheu va raporta direct lui Richard Pinder, fiind raspunzator pentru accelerarea activitatii digitale a retelei.

"Digitalul este esenta pozitionarii "Contagious Ideas that Change the Conversation". Ne-am angajat sa atragem un procent de 30% din veniturile din comunicatiile digitale pana in anul 2012. Cu ajutorul extinderii substantiale a Publicis Modem si a noului sau record in afaceri, suntem pe drumul cel bun. JP este un lider digital de talie mondiala, un inovator care va orienta expansiunea digitala cu un plus de fler si creativitate. Cu ajutorul originilor sale latine si cu experienta sa americana, va reprezenta un element important al succesului nostru", spune Richard Pinder.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related