Momentum sustine DanceMasters 2010

Agentia de marketing experiential Momentum, parte a McCann WorldGroup Romania, organizeaza intre 12 si 14 martie cea de-a saptea editie Dance Masters, cel mai important eveniment de dans sportiv din tara noastra, un concurs din calendarul Federatiei Internationale de Dans Sportiv, in care elita romaneasca a dansului va concura alaturi de elita dansului mondial.

"Momentum s-a implicat de-a lungul timpului in organizarea in Romania a diferitelor competitii sportive din calendarul international si suntem onorati ca initiatorii DanceMasters ne-au ales drept partener in promovare si organizare. Avem dansatori sportivi foarte talentati in Romania, dar din pacate o notorietate mult prea mica pentru acest sport rafinat. Ne propunem sa crestem acest eveniment asa cum am facut-o si cu BCR Open, incepand din 2004. Iar atunci cand ai in competitie, pe ringul de dans, 6 dintre perechile din Top 24 mondial, cred ca sansele de crestere sunt bune", spune Silviu Sefer, Managing Partner Momentum.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related