Andreea Rosca: Presa tiparita va continua sa existe

Interviu cu Andreea Rosca (Publisher, MONEY EXPRESS)

Revista de business MONEY EXPRESS a lansat saptamana aceasta campania de imagine "Martea, toate pisicile sunt albe". Headline-ul indraznet al campaniei isi propune o schimbare de atitudine in actualul context economic, venind cu un mesaj optimist care sa mobilizeze comunitatea de business spre noi initiative. Andreea Rosca (Publisher, MONEY EXPRESS) a acceptat invitatia noastra de a ne povesti mai multe despre obiectivul noii campanii, despre planurile editoriale ale MEX, dar si despre iesirea revistei din trustul Realitatea.Catavencu, impartasindu-ne opinia sa in ceea ce priveste evolutia revistei in contextul in care tot mai multe publicatii renunta la versiunea de print.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Elevate Office Group

Cu o istorie de 10 ani, Elevate este una dintre cele mai dinamice agentii de indoor advertising. Dupa ce a introdus publicitatea in lift in Romania, Elevate implementeaza campanii de comunicare indoor in Bucuresti si... vezi detalii »

Companii

SectiuneRelated