Tandberg comunica prin SmartPoint

SmartPoint, companie independenta de consultanta in comunicare si relatii publice cu operatiuni la nivel regional (Bulgaria, Croatia, Romania, Serbia si Slovenia), a incheiat parteneriatul de comunicare cu TANDBERG, liderul mondial in solutii de teleprezenta, conferinte video de inalta definitie, produse si servicii video mobile.

Semnarea parteneriatului consemneaza rezultatele bune obtinute in ultimele 2 luni, in care cele doua companii au agreat strategia de comunicare si in care au derulat o serie de proiecte punctuale.

"TANDBERG este o companie atipica nu numai din punctul de vedere al solutiilor oferite, ci si in ceea ce priveste modul in care comunica, adresandu-se in mod preponderent institutiilor si organizatiilor. De aceea, aveam nevoie de un partener care sa ne inteleaga bine tehnologia, iar SmartPoint ne-a convins atat prin expertiza in domeniu si diversitatea portofoliului din zona tehnologica, cat si prin rezultatele obtinute in proiectele punctuale pe care le-am derulat," a declarat Razvan Atimariti, Channel Sales Manager Tandberg Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related