Nescafe a lansat jocul virtual lumeacafelei.eva.ro

NESCAFE a lansat in parteneriat cu site-ul www.eva.ro jocul virtual www.lumeacafelei.eva.ro in cadrul caruia concurentii isi administreaza propria plantatie de cafea. Participantii care vor parcurge toate etapele procesului de productie a cafelei solubile pana pe 22 aprilie 2010 pot castiga marele premiu, un Fiat Grande Punto si 2 aparate multifunctionale NESCAFE Dolce Gusto.

Pentru a se inscrie in concursul Lumea Cafelei, participantii trebuie sa isi creeze cont pe site-ul www.eva.ro si sa parcurga cele 7 stadii de dezvoltare a cafelei, de la plantarea bobului de cafea pana la prepararea canii de cafea. Jocul dezvoltat de NESCAFE si Eva.ro este practic o ilustrare a procesului de productie a cafelei solubile NESCAFE, produs 100% natural.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related