Andrew Robertson este noul CEO al BBDO Worldwide

Andrew Robertson, 43 de ani, a fost numit Chief Executive Officer al retelei globale BBDO Worldwide, el succedandu-i in aceasta pozitie lui Allen Rosenshine, 65 de ani. Noua titulatura este efectiva incepand cu 1 iunie, in prezent Robertson fiind Presedinte BBDO Worldwide si Presedinte si CEO BBDO North America.

Robertson va pastra functia de Presedinte al retelei mondiale si va numi un succesor pentru North America. Rosenshine va ramane Presedinte al Consiliului de Administratie al retelei BBDO Worldwide.

"Decizia lui Andrew de a ocupa pozitia de CEO BBDO Worldwide nu ar trebui sa surprinda pe niciunul dintre noi", spune Rosenshine. "Era clar, inca de cand a sosit la New York, ca Andrew era posibilul meu succesor. In cei 3 ani de cand este aici, el a dat dovada de talent, inteligenta si energie, precum si de capacitatea de a intelege perfect cultura noastra si a clientilor nostri, ceea ce-l face sa fie persoana potrivita pentru a ne conduce. Andrew intelege business-ul clientilor nostri, dar si provocarile si deciziile carora ei trebuie sa le faca fata intr-o lume aflata in permanenta schimbare, dovedind insa si o stapanire perfecta a modului in care BBDO poate adauga valoare comunicarii lor. Sunt nerabdator sa lucrez alaturi de Andrew in echipa de management."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related