Omnicom Media Group este cea mai premiata retea de media din lume, conform The Gunn Report

Omnicom Media Group Worldwide, divizia de media a Omnicom Group Inc, lider in industria de marketing si comunicare la nivel international, ocupa primul loc in clasamentul celor mai premiate retele de media din lume, potrivit ultimului raport « The Gunn », studiu care evalueaza creativitatea in media la nivel mondial.

Cu 461 de puncte, OMG Worldwide a surclasat in 2007 holdinguri de media precum Group M, care a inregistrat 350 de puncte sau Publicis Group Media, cu 253 de puncte.

Conform aceluiasi raport, OMD, agentie de media full-service apartinand Omnicom Media Group Worldwide, este, pentru al patrulea an consecutiv, agentia de media a anului. Aceasta isi pastreaza pozitia de lider al topului agentiilor de media, cumuland in 2007 234 de puncte, mai mult decat Mindshare (110 puncte) sau BBDO (101 puncte), ocupantele urmatoarelor doua pozitii din clasament.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related