Romanii, premiati alaturi de mari agentii europene la AdPrint 2010

Grey Bucharest, Propaganda si Tempo Advertising se numara printre castigatorii AdPrint 2010. Juriul prezidat de Brian Fraser, Executive Creative Director McCann Erickson London, a acordat anul acesta cinci trofee de aur si cate sase de argint si de bronz in competitia care a reunit 58 de agentii europene si un total de 318 lucrari.

In urma punctelor acumulate in concurs, Agency of Angels este anul acesta Ogilvy France, agentie a carei campanie "Melting", cu executiile "Beach", "Night Club" si "Tennis" a castigat aur in mai multe categorii si sectiuni ale competitiei. Campania a fost desemnata si Grand Prix in categoria AdPrint Outdoor & Poster. Astfel, Golden Team al AdPrint 2010 este echipa formata din Thierry Chiumino, Luc Chomarat, Marie Farge si Eve Roussou, din Ogilvy France.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

A Gagonu
acum 9 ani
Noroc cu festivalurile astea, ca au unde sa apara campaniile misto din Romania.Related