Romanii, premiati alaturi de mari agentii europene la AdPrint 2010

Grey Bucharest, Propaganda si Tempo Advertising se numara printre castigatorii AdPrint 2010. Juriul prezidat de Brian Fraser, Executive Creative Director McCann Erickson London, a acordat anul acesta cinci trofee de aur si cate sase de argint si de bronz in competitia care a reunit 58 de agentii europene si un total de 318 lucrari.

In urma punctelor acumulate in concurs, Agency of Angels este anul acesta Ogilvy France, agentie a carei campanie "Melting", cu executiile "Beach", "Night Club" si "Tennis" a castigat aur in mai multe categorii si sectiuni ale competitiei. Campania a fost desemnata si Grand Prix in categoria AdPrint Outdoor & Poster. Astfel, Golden Team al AdPrint 2010 este echipa formata din Thierry Chiumino, Luc Chomarat, Marie Farge si Eve Roussou, din Ogilvy France.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

A Gagonu
acum 14 ani
Noroc cu festivalurile astea, ca au unde sa apara campaniile misto din Romania.



Branded


Related