[AdPrint 2010] Adrian Preda: O jurizare in echipa este mult mai echilibrata

Buzz cu Adrian Preda (Chief Creative Partner, Tempo Advertising)

IQads: Tempo a castigat un Bronz pentru Ajax (la categoria Unconventional Use of Ambient) anul asta la AdPrint. Va motiveaza asta mai tare sa mergeti mai mult pe neconventional in viitor?
Adrian Preda: Media neconventionala este zona cu cea mai mare bataie de cap dintre toate canalele de comunicare. Si asta pentru ca, daca ai o idee ce se bazeaza pe folosirea unui mediu ce nu a mai fost niciodata utilizat, te lovesti de atotputernicul "nu-ti face nimeni asa ceva".
Pe de alta parte, impactul unei idei de genul asta este foarte mare. In cazul Ajax Glass, rapoartele pe care le-am primit de la client arata o crestere de 34% fata de acceasi perioada a anului precedent. Eu zic ca merita cu varf si indesat. Nu stiu daca ne vom axa neaparat pe media neconventionala. O campanie are nevoie si de ATL-ul clasic pentru a fi puternica, iar un proiect de genul Ajax Glass poate fi ca scortisoara in cappucino. Sa-i intregeasca gustul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related