Venirea lui Adrian Preda la FRIENDS si planurile de schimbare ale agentiei

Venirea lui Adrian Preda la FRIENDS si planurile de schimbare ale agentiei

Acum doi ani, Adrian Preda primea tricoul de Greucean pentru trecerea de la ATL la online, in calitate de Creative Director la MRM Worldwide. Dupa ce inainte lucrase pentru Tempo Advertising, McCann Erickson Croatia si Graffiti BBDO, Preda dadea ATL-ul pe digital.

Pe 7 mai 2013, Adrian Preda incepea prima zi de lucru la FRIENDS Advertising, o agentie de publicitate locala independenta care, de putin timp, anuntase - o data cu implinirea a zece ani pe piata romaneasca -  o schimbare o modelului de business. O schimbare care avea sa fie sustinuta de o investitie de business de 500.000 de dolari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related