Asociatia Studentilor la Jurnalism si Comunicare organizeaza NEWs Training

Asociatia Studentilor la Jurnalism si Comunicare (ASJC - YouthPress Romania) organizeaza intre 16 si 18 aprilie NEWs Training, o solutie funky fresh pentru cresterea gradului de angajabilitate a tinerilor interesati de media si comunicare.

NEWs Training consta in trei zile de training pentru 90 de tineri. Temele abordate vor fi din domenii specifice jurnalismului, relatiilor publice si publicitatii, respectiv Narrative Writing, Guerilla PR si Buzz Marketing. Fiecare zi va avea un numar de 30 de participanti, selectati pe baza raspunsurilor dintr-un formular de inscriere. Data limita de completare a formularului este miercuri, 14 aprilie.

NEWs Training se va desfasura pe durata celor trei zile, astfel:

• Vineri, 16 aprilie: Buzz Marketing cu Catrinel Graepel, creative supervisorul agentiei de marketing experential Funky Business;
• Sambata, 17 aprilie: Guerilla PR cu Theodor Olteanu, head of PR Division la agentia de relatii publice Millenium Communications;
• Duminica, 18 aprilie: Narrative Writing cu Cristian Lupsa, editor la publicatia Decat o Revista.

Taxa de participare la fiecare dintre traininguri este 10 lei si include mapa pentru participanti si pauzele de gustari si cafea.

La sfarsitul celor trei zile de training va avea loc o petrecere pentru a facilita relationarea intre participantii de la traininguri. Mai mult, in urma proiectului, va fi realizat un grup de discutii cu scopul de a mentine legatura si a stimula interactiunea dintre viitorii profesionisti din media si comunicare.

NEWs Training este un eveniment recomandat de IQads Kadett si sustinut de: IAA Young Professionals, BroHouse si Tuna Forum.

Partenerii educationali ai proiectului sunt: Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti, Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti si Centrul de Educatie non-Formala.

Evenimentul este sponsorizat de Ulker, Coca-Cola Hellenic si Tritonic.

Partenerii media ai NEWs Training sunt: Etajul6.ro, CampusNews.ro, Metropotam.ro, LumeBuna.ro, Stud-Life, eJobs, OnlineStudent.ro, Elevate, Studentie.ro, Ambition, MyJob, CalendarEvenimente.ro, U TV, ReporterVirtual.ro, apPRentice.ro, Bucuresteni.ro EvenimenteStudentesti.ro si Roportal.ro.

ASJC - Youthpress Romania este un ONG profesional ce consolideaza o comunitate de tineri jurnalisti si comunicatori, care sa contribuie la evolutia unui mediu profesional echilibrat.

Mai multe amanunte despre NEWs Training se gasesc pe pagina evenimentului de pe asjc.wordpress.com.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related