[Training IQads Kadett] Bogdan Theodor Olteanu (Managing Director, BORTUN•OLTEANU) despre PR-ul cultural

[Training IQads Kadett] Bogdan Theodor Olteanu (Managing Director, BORTUN•OLTEANU) despre PR-ul cultural

Joi, 9 mai, de la ora 19:00, Bogdan Theodor Olteanu (Managing Director, BORTUN•OLTEANU) va sustine un training IQads Kadett in cadrul caruia le va vorbi membrilor despre PR-ul cultural. El le va povesti despre institutiile culturale - despre cum comunica acestea si cum isi atrag publicul, oferindu-le cadetilor exemple relevante din experienta sa de pana acum.

Bogdan a lucrat patru ani in mass media: in redactiile de la Tineretul Liber, Cotidianul si mai bine de trei ani la Romania Libera, mai intai reporter la Anchete Speciale, apoi la Sport.

Dupa presa, a lucrat, intr-o ordine aleatorie, in campanii electorale (Isarescu, PNTCD, ApR, PSD), ca PR-ist pe proiecte cu finantare externa (Phare si Banca Mondiala) si in marketing sportiv.

In ianuarie 2005 a ajuns la Millenium Communications (in prezent Millenium People),iar din 2006 pana in 2010 a condus Divizia de PR a companiei.

Din 2010 este Managing Director la BORTUN•OLTEANU.

Training-ul sustinut de Bogdan Theodor Olteanu este parte din IQads Kadett, program de talent scouting organizat de IQads. Cadetii admisi in program participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii. Participantii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare. Inscrierea se face pe IQadsKadett.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related