Arctic si Beko lanseaza campania nationala "Fii eco, alege Arctic sau Beko!"

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din Romania, lanseaza campania nationala "Fii eco, alege Arctic sau Beko!", care aduce consumatorilor, in schimbul aparatelor vechi, produse la standarde tehnologice superioare si prietenoase cu mediul inconjurator prin consumul de energie redus.

Campania are ca scop incurajarea inlocuirii vechilor aparate frigorifice - cu o eficienta energetica redusa - din dotarea gospodariilor, si totodata, colectarea si reciclarea acestora, proiectul desfasurandu-se cu sprijinul RoRec, Asociatia Romana pentru Reciclare.

Campania "Fii eco, alege Arctic sau Beko!" este promovata printr-un mix de comunicare care include spot radio, promovare OOH in statiile de metrou din Bucuresti, campanie de advertising on-line, sectiune on-line dedicata www.arcticbuyback.ro, campanie de informare prin SMS, materiale promotionale in punctele de vanzare si activitati de relatii publice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related