Pastel Group lanseaza campania de responsabilitate sociala "Cards of Joy", pentru Heidi Chocolat

Heidi Chocolat, liderul pietei de ciocolata premium din Romania, desfasoara in perioada 16 aprilie – 16 iunie campania de responsabilitate sociala „Cards of Joy”. Initiativa propusa este unica in Romania: oamenii se implica public intr-o cauza sociala in care nu trebuie sa investeasca financiar, ci doar moral, prin realizarea unor mici fapte bune.

Participantii sunt invitati sa faca fapte bune si sa le inscrie pe site-ul campaniei (cardsofjoy.heidi-chocolate.com). Ei vor cere online un cod, pe care il vor trimite mai departe prietenilor, pentru a genera un lant uman de fapte bune. Pentru fiecare 250 de fapte bune, Heidi va trimite un copil talentat intr-o tabara de creatie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related