Discovery Channel Romania castiga Aur la Premiile Promax 2010

Discovery Channel Romania a primit medalia de aur la categoria "Red Bee Rocket", in cadrul Premiilor Promax/BDA Europa organizate la Lisabona, in Portugalia, pe 20 aprilie 2010. Premiile Promax/BDA, decernate in fiecare regiune din lume, sunt considerate cele mai prestigioase distinctii pentru eforturi creative in promovare si marketing, in domeniul presei electronice si audio-vizuale. Discovery Romania a participat la aceasta competitie cu 3 promo-uri produse local, pentru programele Ross Kemp in jungla urbana, Arme la superlativ si Miami Ink - Arta tatuajelor, care au fost nominalizate la categoria "Red Bee Rocket", ce recompenseaza tinerele talente.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related