[Pe mici sau mari ecrane] Florin Serban: Ce s-a schimbat radical e curajul spectatorului si dispozitia lui de a-si asuma riscuri

[Pe mici sau mari ecrane] Florin Serban: Ce s-a schimbat radical e curajul spectatorului si dispozitia lui de a-si asuma riscuri

Pentru regizorul Florin Serban ("Eu cand vreau sa fluier, fluier", "Box"), a fost suficient sa vada "Wild at Heart”"al lui David Lynch la 17 ani ca sa stie ce vrea sa faca toata viata. Filmul vazut intr-un cinema cat se poate de romanesc, pe nume Dacia, avea sa-l conduca peste ani catre studii de profil intr-o universitate cat se poate de americana, Columbia din New York, cu un scop precis:

“[...] pe la mijlocul filmului mi-a venit rau fizic. Imi era teama ca lesin, asa ca am iesit din sala. Si de-atunci mi-am spus ca asta vreau sa fac si eu. Sa tulbur.”

Cu un exercitiu de minim 4 filme vizionate pe saptamana, Florin profita de epoca de aur a televiziunii si se declara un fan al platformelor de streaming, mergand insa si la cinema – in special pentru productiile romanesti, dar apeleaza si la torente, pentru filmele altfel de negasit. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related