Berea romaneasca premiata la Munchen

URSUS PREMIUM a castigat medalia de bronz in cadrul concursului The Brewing Industry International Awards 2005, sustinut in cadrul expozitiei Drinktec, Munchen 2005. Pentru prima data in ultimii 119 ani, acest eveniment s-a desfasurat in afara granitelor Marii Britanii.

"Fara nici o indoiala, aceasta este una dintre cele mai prestigioase distinctii acordata marcilor noastre, competitia fiind considerata una de top in industria berii din intreaga lume. Mai este denumita si «Oscarurile Industriei Berii», in primul rand fiindca evaluarea probelor este realizata in exclusivitate de specialisti berari si in al doilea rand pentru ca se acorda doar cate o medalie de aur, argint si bronz fiecarei categorii. O medalie se obtine foarte greu insa este cu atat mai valoroasa " a declarat Monica Mandrutiu, Berar Sef Ursus Breweries.
La categoria berilor lager cu continut de alcool 4.5 - 5.5 % vol URSUS PREMIUM a concurat alaturi de alte 133 de marci din Germania, Belgia, Italia, SUA, Marea Britanie, Ungaria, Cehia si Romania.
Medalia de aur i-a revenit producatorului din Croatia (Karlovac), Karlovacko Pivovara, pentru marca Karlovacko, in timp ce medalia de argint i-a revenit marcii Augsburger Herren Pils, produsa de Augsburger Herren Pils, Germania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related