Palette prezinta "Makeoverul lui Tanti Lili"

De duminica, Tanti Lili e alt om, va spun! De cand testeaza culorile de par din gama Palette, e admirata de toata lumea si se simte si ea mai tanara. Cum, nu stiti cine e Tanti Lili? E doamna cu goblenurile, liftiera de La Motoare. Lucreaza de 15 ani acolo si ii place ce face. Mi-a zis ca “e o meserie frumoasa, cunosti tot felul de oameni. Sigur, nu-i usor pentru ca trebuie sa faci conversatie si sa le faci calatoria cu liftul placuta, a mai adugat ea”.

Experimentul Palette a debutat duminica, schimband-o radical pe Tanti Lili, care a incercat un blond “migdala fermecata”. Colegele au fost incantate si i-au zis ca arata ca Mirabela Dauer. Alte reactii au fost: "suntem confuzi, n-o mai recunoastem", "mie nu-mi place blondul dar pe ea o prinde foarte bine".

Luni, in prima zi de ADfel, tanti Lili a venit cu “cafea cu gheata” - da, tot despre o culoare din gama Pallete este vorba. Eu una sunt tare curioasa sa vad ce culori urmeaza sa incerce tanti Lili zilele astea.

Asa ca diseara trebuie neaparat sa urcati cu liftul de La Motoare, chiar daca e coada. Va merita asteptarea. Efectul Pallete asupra lui Tanti Lili va fi un preambul pentru ce va asteapta in terasa! Saptamana asta, dupa cum stiti, are loc ADfel – singurul eveniment de publicitate neconventionala din Romania. Va asteptam cu tot felul de surprize!

Ideea ii apartine agentiei Graffiti BBDO.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related