Graffiti BBDO isi mareste echipa de Client Service cu inca un Account Director

Claudia Maxim este, incepand cu luna noiembrie, Account Director in echipa de Client Service a Graffiti BBDO.

Cu o experienta de aproape cinci ani in Client Service, Claudia vine de la Leo Burnett, unde a gestionat proiecte pe conturi precum P&G, Doncafe, Western Union, UPC / Focus Sat, World Vision sau Olimpiadele Comunicarii. Impreuna cu echipa a strans, in cei cinci ani, premii de eficienta sau de creatie - Effie, EuroEFFIE, Eurobest si o nominalizare la Cannes - si a avut ocazia sa cunoasca indeaproape mai toate pietele din Balcani.

La Graffiti BBDO, Claudia va coordona echipa de cont Dacia: "E o onoare pentru mine sa lucrez pe unul dintre cele mai valoroase branduri romanesti - Dacia. E brandul care a depasit granitele acestei tari si o duce foarte bine in tari ca Franta si Germania. Challange-ul este cu atat mai mare cu cat criza financiara va face ca anul viitor sa fie o provocare pentru piata auto (cu vanzari mai mici la masinile noi si mai mari la cele second hand), iar noi va trebui sa le aratam romanilor ca si in acest context Dacia ramane cea mai isteata alegere" spune Claudia Maxim, noul Account Director al contului Dacia de la Graffiti BBDO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related