MVcom a dezvoltat un proiect de Bluetooth Advertising la ADfel 2010

MVcom, partener ADfel, a participat la editia din 2010 cu un set-up alcatuit din trei servere BLUEpush de Bluetooth Advertising, o metoda neconventionala de comunicare, incadrata in specificul evenimentului.

Serverele, controlate de la distanta prin Internet, au transmis pe toata durata evenimentului calupuri cu stiri, intre care au fost inserate momente publicitare.

Inconjurati de publicitatea neconventionala, participantii care isi ofereau acordul puteau fi tinuti la curent cu informatii actualizate din afara spatiului desfasurarii evenimentului, oferite de MVcom.

"In baza experientei noastre de pana acum, a rezultat in mod clar ca pentru consumator e important ca el sa ramana permanent 'in control' atunci cand vine vorba de utilizarea ca dispozitiv media a propriului telefon, perceput ca ceva extrem de personal. In plus daca lui, consumatorului, i se sugereaza clar care ar putea fi valoarea adaugata ca sa accepte o transmisie Bluetooth pe acest canal, abia atunci poate fi vorba de succes" declara Marian Costache, Managing Partner al Motion Vision Communication.

De asemenea, MVcom a fost unul dintre partenerii media din cadrul campaniei de comunicare pentru ADfel, oferind vizibilitate evenimentului prin intermediul echipajelor de panotaj mobil cu sonorizare. Acestea s-au plimbat prin Bucuresti promovand in prima faza etapa de teasing a campaniei (site-ul existi.ro), respectiv evenimentul si programul editiei din acest an a ADfel.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related