Aerotravel continua colaborarea cu Wave Division pentru promovarea pachetelor de vacanta

Ca urmare a rezultatelor obtinute in urma campaniei de promovare a pachetelor pentru sezonul estival, Aerotravel a decis sa continue colaborarea cu agentia bucuresteana si pentru pachetele speciale pregatite pentru iarna 2010-2011.

“Wave Division ne-a convins prin creativitatea conceptului campaniei de promovare pe care ne-au propus-o in aceasta vara, iar increderea ne-a fost confirmata atat de profesionalismul cu care au implementat aceasta actiune cat si de rezultatele obtinute. Suntem increzatori ca, prin intermediul acestui parteneriat, vom continua sa comunicam cu clientii nostri in modalitati inedite si la fel de eficiente” a declarat Claudia STAN, Marketing Manager - Aerotravel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wave Division

Wave Division e agenţia care in ultimii 16 ani a învăţat regulile advertisingului în prima linie a publicităţii, în contact direct cu clienţii. În felul acesta, agenţia şi-a însuşit... vezi detalii »

Companii

Oameni

Sectiune

DictionarRelated