[Marcom 2021] Al Kamara: România nu are aceeași capacitate de creștere economică ca țările vestice. Criza abia începe

[Marcom 2021] Al Kamara: România nu are aceeași capacitate de creștere economică ca țările vestice. Criza abia începe

In decizia achizițiilor online, oamenii sunt din ce în ce mai mult influențați de conținutul generat de ceilalți consumatori, arată un studiu recent. Interactiunea de zi cu zi s-a mutat in online, relatiile sociale de asemenea. Iar asta schimba mult paradigma de comunicare și mobilitate a brandurilor. O schimbă și o accelerează, crede Al Kamara, Founder Wave Division:

Conversația despre campaniile in-store de activare a consumatorilor si despre sampling s-a mutat in online in 2020, iar asta a luat pe nepregătite unele branduri, obligand intreaga piata la o schimare de focus rapida. Canale online, atat social media, cat si platformele de vanzare care au permis si interactiunea cu consumatorii, dar si review-uri s-au dezvoltat rapid.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wave Advertising Group

Delivering results is our mantra. We are a leading marketing and communication agency providing integrated services and oriented toward results. We create meaningful connections between people and brands. An... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Pozitii

SectiuneBranded


Related