OgilvyOne comunica pentru Adrem Invest

Incepand cu aceasta vara, OgilvyOne, parte a Ogilvy Group Romania, a fost desemnata agentia de comunicare a companiei Adrem Invest, o companie romaneasca specializata in automatizari industriale si in proiecte de eficientizare energetica.

"Parteneriatul cu o companie romaneasca care activeaza intr-un domeniu atat de special reprezinta o noua experienta pentru noi. In acest moment, Adrem Invest comunica pentru prima data in ultimii 18 ani iar noi ii vom sustine cu toate resursele. In domeniul in care activeaza Adrem Invest obiectivele de business sunt o provocare, de aceea demersurile de marketing si comunicare trebuie adaptate industriei, fara insa a-si pierde din creativitate. Cu siguranta vom reusi acest lucru si avem convingerea ca am incheiat un parteneriat de succes cu Adrem Invest" – a declarat Loredana Caradimu, Business Unit Director OgilvyOne.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated