Henkel a fost recunoscuta ca lider in Indexul de Sustenabilitate Dow Jones

Pentru a patra oara consecutiv, Henkel a fost recunoscuta ca lider in Indexul de Sustenabilitate Dow Jones - DJSI Mondial si DJSI European. Henkel a obtinut din nou locul I in categoria de „Produse non-durabile destinate ingrijirii locuintei” si este unica companie din segmentul sau industrial inclusa atat in clasamentul mondial, cat si cel european DJSI. Aceste topuri contin lista tuturor corporatiilor care pun in practica principiile dezvoltarii durabile.

Doar 10% dintre cele mai importante corporatii sunt selectate in topul mondial DJSI, un clasament realizat de agentia SAM Indexes GmbH de peste 10 ani. „Suntem incantati ca ne aflam inca o data in acest top al sustenabilitatii recunoscut la nivel international”, declara Kasper Rorsted, Presedintele Bordului de Management Henkel. „Acest fapt ne demonstreaza ca sustenabilitatea nu este doar un principiu despre care purtam discutii, ci unul profund integrat in filosofia corporatista si in actiunile companiei noastre. Sustenabilitatea reprezinta una dintre trasaturile caracteristice Henkel si, cu atat mai mult, ne propunem sa ne extindem pozitia dominanta pe care am obtinut-o in acest domeniu.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related