Brandurile care i-au insotit pe Tom Cruise si Cameron Diaz in "Knight and Day"

Titlu: Knight and Day (Intalnire exploziva)
Brands: Apple, Ducati, Pontiac, Volvo, Chevrolet, Shell, Dodge, Mercedess, Burger King, Duracell, Smart, Blackberry, Chex
Actors: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard

Se iau doi actori frumosi si indragiti in toata lumea, un scenariu de comedie romantica, se adauga cateva explozii si impuscaturi, cateva urmariri cu masini, se antagonizeaza un personaj european, se presara cu cateva glume si replici dure si ai obtinut reteta perfecta pentru un blockbuster de toata frumusetea. In cazul de fata, e vorba de “Knight and Day”, ultimul film de la “Vanilla Sky” incoace care ii are drept protagonisti pe sarmantul Tom Cruise si pe adorabila Cameron Diaz. Povestea e una simpla si nu difera prea mult de cea a unei alte productii recente cu sex-simboluri in rolurile principale (Killers, cu Ashton Kutcher si Katherine Heigl). El e spion si hacuieste pe toata lumea, ea e nestiutoare si se indragosteste de el. Ea afla, dar e prea tarziu, ca sunt deja prinsi in mijlocul unei retele internationale de criminali care vor sa-i hacuiasca la randul lor. Ea devine mai dura si incepe sa impuste oameni, el devine mai delicat si mai romantic, deci se intalnesc pe undeva la mijloc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related