Agentiile Crispin Porter + Bogusky si Vegaolmosponce, Grand Prix la Cannes Lions 2007

Agentia Crispin Porter + Bogusky Miami a castigat un Titanium Grand Prix, iar agentia Vegaolmosponce Buenos Aires, un Integrated Grand Prix la categoria "Titanium and Integrated" a Cannes Lions 2007, cel mai prestigios festival de publicitate din lume, informeaza duminica site-ul festivalului.

Crispin Porter + Bogusky Miami a castigat cu lucrarea "Xbox King Games", pentru Burger King, iar agentia Vegaolmosponce Buenos Aires, a obtinut trofeul pentru lucrarea "AXE 3", realizata pentru Unilever.

La aceasta categorie s-au mai acordat trofee Titanium Lion pentru agentiile Droga5 New York, Leo Burnett Sydney si R/GA New York si Integrated Lion pentru agentiile Clemenger BBDO Wellington, BBDO Argentina si Fallon London.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

SectiuneBranded


Related