Adrian Botan, singurul publicitar roman selectat pentru Golden Drum New Europe Hall of Fame

Dupa 17 ani de Golden Drum si dupa 17 ani in care agentiile din Europa Centrala si de Est s-au cunoscut si s-au luptat la festivalul din Portoroz, Slovenia, organizatorii celui mai mare eveniment est-european de acest gen au decis ca este timpul sa isi aduca omagiul personalitatilor care si-au adus contributia personala la publicitatea creativa din Noua Europa.

Adrian Botan, Creative Partner al agentiei McCann Erickson Romania, este singurul publicitar roman selectat pentru Golden Drum New Europe Hall of Fame.

“Adrian Botan este Orfeul festivalului Golden Drum. Lucrarile sale reprezinta dovada ca, in publicitate, creativitatea este un privilegiu al celor bogati – bogati in perseverenta, incapatanare si suflet. Talentul sau vizual a castigat toate premiile de la Golden Drum, iar increderea sa in conceptul de Genius Loci, adica in spiritul spatiului, a convins si ultimii sceptici ca Noua Europa va castiga in felul ei” – au declarat organizatorii festivalului despre alegerea facuta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related