Mercury Promotions a realizat campania de informare privind masurile adoptate de Guvern pentru combaterea evaziunii fiscale

Mercury Promotions este agentia de publicitate care a dezvoltat campania de informare privind masurile adoptate de Guvern pentru combaterea evaziunii fiscale. Este prima campanie publicitara publica atribuita prin licitatie deschisa pentru un contract de publicitate finantat din fonduri guvernamentale, pana acum toate campanile anterioare fiind atribuite direct.

Obiectivul campaniei este acela de a informa publicul asupra masurilor luate de catre Guvern pentru combaterea evaziunii fiscale. In primul rand, populatia trebuie sa stie ca, incepand de anul acesta, evaziunea fiscala este considerata crima si pedepsita cu inchisoare. Ca urmare a campaniei si a eforturilor administratiilor financiare, rezultatul final asteptat este cresterea gradului de conformitate a platitorilor de taxe cu prevederile noii legislatii, scaderea evaziunii fiscale si cresterea nivelului de taxe colectate la bugetul consolidat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related