Castigatorii Internetics 10 ani

Castigatorii celei de-a zecea editii Internetics au fost anuntati in cadrul Galei de Premiere ce a avut loc marti, 16 noiembrie, la Opera Romana. In seara editiei aniversare a festivalului au fost acordate si 10 premii speciale Internetics, dar si trofeele Teacher’s Film Festival, editia a IV-a.

Trofeul "Agentia anului" a revenit agentiei Webstyler, care a acumulat cel mai mare numar de puncte in competitie. Agentiile care au mai urcat pe scena Operei Romane la Internetics 2010 sunt: Apropo Media&Aegis Media, HTTPool, iLeo, Interactions, Kinecto, Odyssey si Saatchi&Saatchi Romania. Trofeul Webvertiserul anului, acordat de IAB Romania, a revenit ING.

Cititi despre proiectele castigatoare pe Digital.IQads.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related