Gala de premiere Internetics va fi transmisa in direct de la orele 20:00 pe antena3.ro si pe live.internetics.ro

Gala de Premiere Internetics 10 ani, care are loc in aceasta seara la Opera Romana va fi transmisa, cu ajutorul Hostway si Microsoft Silverlight, in direct pe www.antena3.ro si www.live.internetics.ro.

In cadrul Galei de Premiere se vor afla, pe langa castigatorii competitiei Internetics 2010 si castigatorul Concursului People’s Voice organizat Samsung, dar si scurtmetrajele castigatoare de la Teacher’s Film Festival 2010. Dupa Gala de Premiere, URSUS organizeaza un After Party, unde castigatorii vor sarbatori alaturi de profesionistii din online.

In acest an, in competitia Internetics s-au inscris 171 de lucrari in cele trei categorii de concurs: Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare; Best use of; Campanii Interactive. Cel mai ravnit trofeu al competitiei, Agentia anului, va fi acordat agentiei care va obtine cele mai multe puncte in concurs. Trofeul de webvertiserul anului va fi oferit de IAB Romania companiei care a demonstrat in ultimul an implicare in zona digitala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

DictionarRelated