Haiducii de la inceputurile publicitatii romanesti

Pionierii publicitatii romanesti au depanat amintiri in cadrul panelului “Publicitatea dupa 20 de ani”, desfasurat in cadrul ZilelorBiz.

Show me the money versus J’aime Paris
Daca Stefan Iordache, Radu Florescu si Cristian Burci au ales publicitatea din motive pragmatice, iata ca altii au fost cuceriti cu totul altfel.

Veronica Savanciuc (CEO Lowe & Partners Romania) explica motivele pentru care Cristian Burci si Radu Florescu au intrat in publicitate: “Aveau un spirit de antreprenori incredibil, incredibil. Deci gandeau numai business. (...) Si atunci au vazut o nisa incredibila pe care, probabil, am vazut-o toti cei de aici in publicitate, advertiserii incepusera sa vina in Romania, aveam nevoie de companii de publicitate.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related