Legumele netunate dauneaza grav silicoanelor

Cine-a zis ca e nevoie de un script genial ca un spot sa fie reusit? O coloana sonora buna, ceva mai multa expresivitate si un voice-over decent s-ar putea sa fie tot ce trebuie. Vorbesc aici de spotul de la „legumele netunate” Dujardin care pe cat este de tacut, pe-atat este de fain. Bine, o sa ignor faptul ca pornesc de la ideea gresita ca legumele naturale transforma consumatorul intr-un fel de Superman cu raze X care vede prin tot, dar mai ales prin adaugirile superflue, operatiile estetice excesive sau alte trucuri la care apeleaza don’soarele plasifiate ale high-life-ului romanesc. Si daca ma gandesc bine nici macar nu-i musai ca ele sa fie chiar din high-life. Dar asta e alta mancare de legume (netunate). O sa ma concentrez mai mult asupra chestiunilor care ma fac pe mine, om din public, sa apreciez reclama si sa nu schimb canalul atunci cand brandul Dujardin se pregateste sa-mi comunice mesajul lui.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

Ginju Ioana
acum 13 ani
..unul dintre cele mai bune spoturi, felicitari !
Daniela Placintaru
acum 13 ani
Reclama este amuzanta si surprinzatoare pentru categoria legume, e adevarat (executia este buna, la fel si alegerea muzicii), insa ma intreb care a fost brief-ul catre agentie? Care este brand idea in spotul asta?

Cine este target-ul vizat? Barbatii care vor sa vada cum sunt cu adevarat femeile cu care se intalnesc? Barbatii care vor femei "netunate"? Chiar aveau nevoie sa manance niste legume ca sa se "prinda" de chestia asta?

Ma indoiesc ca femeile sunt target-ul vizat (chiar daca se simt razbunate pe "pitipoance" dupa ce vad spotul asta). Nu cred ca femeile sunt pasionate de masini / femei tunate sau netunate, nu cred ca ele vorbesc in termenii astia. Imi este greu sa decodific ideea, chiar daca spotul are vizibilitate buna pe TV. Va rog dati si intructiunile de vizionare pentru acest spot! Sau ma rog, poate ca nu sunt in target si d-aia nu pricep!

jean gros-bart
acum 13 ani
ce mai conteaza ca avem un cadru in care cavalerului ii ramane un bob de orez pe gura cata vreme avem pitzipoanca suferinda? ce conteaza ca tre sa fii al dracu de metrosexual ca sa mananci numai legume, daramite sa iti mai si pese daca sunt sau nu tunate? ce conteaza ca fata tunata se detuneaza fara niciun motiv aparent?

un articol light, light de tot

Razvan Capanescu
acum 13 ani
daca asta e unul dintre cele mai bune spoturi, iar asta e un articol bun de publicat pe un site de profil (cu pretentii... cel putin in trecut)... putem sa stingem lumina. prin electrocutare personala.
Ana Militaru
acum 13 ani
facem si noi ce putem. pe la Publicis ce mai e? tot spoturi unul si unul?


Branded


Related